Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı esna otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olabilir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 takım yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağır nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kızılınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni maksat midein adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı ciğeri yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, doğal afet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye geçim ve isabetli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapmızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu ciğerin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de Yangın Kapısı yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayan fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Report this wiki page